Hydraulinen kauha

Hydraulisella kauhalla hiekan siirrot mökkitielle ja mullan levitykset pihamaalle sujuvat kätevästi - hupi ja hyöty yhdistettynä. Kauhan nosto ja kippaus toimivat hydraulisesti, vinssiä ei tarvita. Kauhalla voit kuljettaa myös pihakiviä, taimia, kuorikatetta jne.

Talikkoterällä onnistuu suorareunaiselle kauhalle epäsuotuisan aineksen käsittely, esim. hevostilan kuivikkeet. Kauha on etukiinnitteinen. Sen kiinnittäminen ja irroittaminen onnistuu hetkessä.

Voit valita Latvon kauha/talikkosarjan tai Iron Balticin kauhasarjan. Hydraulinen kauha on asennettavissa lähes kaikkiin mönkijöihin, joihin on olemassa puskulevyn etukiinnityssarja.

 

Esimerkkipaketti Polaris Sportsman 570:

  • hydrauliikkapaketti Pro 1490 €
  • joystick 240 €
  • hydraulinen kauha 1610 €

Hinta yhteensä 3340 € + asennus

 

 


Warning: file_put_contents(): Only 16384 of 22989 bytes written, possibly out of free disk space in /opt/latvo.fi/wwwroot/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62

Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/opt/latvo.fi/wwwroot/files/tmp) in Unknown on line 0