Suomalaista hydrauliikkaosaamista

 

Latvon ydinosaamista ovat integroidut hydrauliikkaratkaisut mönkijöihin. Latvo on perheyritys, jonka taustalta löytyvät Antti ja Netta. Antti osallistuu Latvon toimintaan iltaisin palkkatöiden jälkeen, mutta Netta vastaa soittoihin ja viesteihin päivisinkin. Työllistämme myös yhden osa-aikaisen asentajan. Antti vastaa hydrauliikan suunnittelusta ja valmistuksesta, Netta markkinoinnista ja myynnistä. Hydrauliikan lisäksi Latvon omiin tuotteisiin kuuluvat huippusuositut hammastetut kulutusterät.

Asumme maaseudulla vanhassa maalaistalossa ja huollamme mönkijällä laajaa piha-aluettamme. Talvisin auraamme noin kilometrin mittaisen pihatiemme ja suuren pihapiirimme mönkijällä ja hydraulisella auralla. Kesällä tien kuntoa ylläpidetään hydraulisella tielanalla. Lisäksi hiekotamme talven liukkaudet pois mönkijän perään kytkettävällä hiekottimella, haketamme rankoja hakettimella, kuljetamme soraa, hiekkaa ja kiviä hydraulisella kauhalla sekä talvisin varmistamme rinnepihamme turvallisuuden hammastetulla terällä. Traktoria ei taloudestamme löydy, mutta hyvin ollaan pärjätty mönkijälläkin! Tästä kaikesta voi päätellä, että tunnemme myymämme tuotteet hyvin.

Latvo myy myös Iron Balticin tuotteita. Ehdoton vahvuutemme on vankka asiantuntemus mönkijän lisävarusteista. Testaamme ja koekäytämme jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaitamme varten. Toimitamme lisävarusteita ympäri Suomen ja tarvittaessa meiltä saat lisävarusteet myös asennettuna. Halutessasi voit hyödyntää laajempaa varustelupalveluamme ja tuoda mönkijäsi meille, jolloin me varustelemme sen tarpeidesi mukaiseksi työkoneeksi. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat projektit, kuten Polaris Generalin muuntaminen hydrauliikan avulla rautatiekiskoilla kulkevaksi.

Latvo-tuotteet ovat saatavissa myös Polaris-, Honda- ja Can Am -jälleenmyyjiltä.

 

IMG_0807.JPG