Suomalaista hydrauliikkaosaamista

latvo-meista

Mönkijän hydrauliikkaa ja lisävarusteita

Latvon ydinosaamista ovat integroidut hydrauliikkaratkaisut mönkijöihin. Latvo on perheyritys, jonka taustalta löytyvät Antti ja Netta.

Hydrauliikan lisäksi Latvon omiin tuotteisiin kuuluvat huippusuositut hammastetut kulutusterät. Maahantuomme ja edustamme myös Iron Balticin tuotteita ja toimimme tiiviissä yhteistyössä tehtaan kanssa.

Ehdoton vahvuutemme on vankka asiantuntemus mönkijän lisävarusteista. Testaamme ja koekäytämme jatkuvasti uusia tuotteita asiakkaitamme varten. Toimitamme lisävarusteita ympäri Suomen ja tarvittaessa meiltä saat lisävarusteet myös asennettuna.

Halutessasi voit hyödyntää laajempaa varustelupalveluamme ja tuoda mönkijäsi meille, jolloin me varustelemme sen tarpeidesi mukaiseksi työkoneeksi. Meiltä onnistuu myös erikoisemmat projektit, kuten Polaris Generalin muuntaminen rautatiekiskoilla kulkevaksi työkoneeksi.

Jälleenmyyjille

Etsimme aktiivisia jälleenmyyjiä mönkijähydrauliikan myyntiin ja asennuksiin. Jos koet, että Latvo-hydrauliikka antaisi lisäarvoa asiakkaillenne, ota yhteyttä meihin.

Merkkikohtaista Latvo-hydrauliikkaa on saatavilla ensisijaisesti Can-Am, CF Moto, Honda, Polaris, Segway ja Yamaha mönkijöihin.

Meiltä saat vahvaa teknistä tukea hydrauliikan myyntiin ja asennuksiin.