svea-storepay

Hae luottoa Latvo-myymäläostoksille helposti ja nopeasti – Svea Storepay, jopa 10 kk ilman korkoja

 

Svean palvelukanavan Selfin kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen helposti ja nopeasti. Storepay-erämaksua voit hakea 200-7000 € myymäläostokseen.

Voit hakea luottopäätöksen helposti jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun saavut meille ostoksille. Voit myös halutessasi käydä ensin meillä paikanpäällä tutustumassa tuotteisiin, ja hakea luottoa käynnin jälkeen omalta kotisohvaltasi ja tehdä sitten tilauksen. Miten ikinä teetkin, on luottopäätös voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa.

Luottohakemuksen voit tehdä itsenäisesti mobiilissa tai selaimella. Luottopäätöksen saat heti ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi.

Kun ostat erämaksulla, et maksa mitään myymälässä, vaan saat maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Self on uudenlainen luottopalvelu, jossa et saa ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle sen maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni hoituu maksaminen Self -luottopalvelulla joustavasti.

 

» Voit tarkastella kuukausieriä ja hakea luottopäätöksen tästä »

» Erämaksun ja Storepay -luoton yleiset ehdot »

» Jos hakemuksesi on jäänyt kesken, voit kirjautua Self-luottopalveluun uudelleen tästä »

 

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta:

Erämaksu: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ostoluotto: Jos luoton määrä on esimerkiksi 2000 euroa ja laina-aika 12 kk, perustamiskulu 5,00 € ja luottokorko 19,95 %, on kuukausierä 185,64 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 227,65 €, josta luottokustannukset ovat 227,65 € ja koron osuus 222,65 €. Ostoluoton perustamiskulu veloitetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 22,40 %