Toimitusehdot

Voimassa 1.1.2018 alkaen

 

Yleistä

Latvo Oy (y-tunnus 3018436-5) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan nettisivujen tilauslomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilausvahvistus ja maksutavat

KULUTTAJA-ASIAKAS:

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään lasku 1-2 päivän kuluessa, useimmiten jo muutaman tunnin kuluessa. Laskun lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Lasku toimii myös tilausvahvistuksena. Voit tarpeen vaatiessa tehdä muutoksia tilaukseen vielä tässä vaiheessa tai perua koko tilauksen. Kun olet maksanut laskun, ja suoritus näkyy tilillämme, voit noutaa tuotteen tai tuote lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen tai lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, riippuen mitä on sovittu tilauksen yhteydessä. Mikäli et maksa laskua kohtuullisessa ajassa, varaamme oikeuden peruuttaa tilaus.

JÄLLEENMYYJÄ:

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus 1-2 päivän kuluessa, useimmiten jo muutaman tunnin kuluessa. Tilausvahvistuksen lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Voit noutaa tuotteen tai tuote lähetetään ilmoittamaasi osoitteeseen tai lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen, riippuen mitä on sovittu tilauksen yhteydessä. Lasku lähetetään joko kirjeitse, sähköpostilla tai verkkolaskuna, riippuen mitä on sovittu tilauksen yhteydessä. Maksuaika on 14 päivää.

 

Toimitustapa ja -kulut

Tilauksesi tarkat toimituskulut näet saatuasi tilausvahvistuksen. Yksittäisen tuotteen toimituskulun näet tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti Matkahuollolla, joita voit seurata lähetystunnuksella. Isommat tuotteet toimitamme rahdinkuljettajilla (yleensä Posti).

 

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 2-5 päivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä ja viimeistään tilausvahvistuksella/erillisellä sähköpostiviestillä, jolloin sinulla on vielä mahdollisuus perua tilaus.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Sinä vastaat palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Emme lunasta palautuksia postiennakolla. Palautusoikeus ei koske sinulle erikseen valmistettuja tai muokattuja tuotteita.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen antti@latvo.fi tai puhelimitse numeroon 044 535 4379 (ma-pe 8.00-20.00).

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan asiakasnumerosi/nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.

Palautusosoite:
Latvo Oy
Veitsillantie 84
19110 Vierumäki

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetusliikkeelle.